'Voor mij is het Nederlands elftal momenteel ver weg, maar alles is mogelijk'

'Voor mij is het Nederlands elftal momenteel ver weg, maar alles is mogelijk'

5 mei - 22:10 Laatste update: 22:11
Nederland 7 Reacties

Myron Boadu heeft het Nederlands elftal nog niet uit zijn hoofd gezet, maar zegt zelf dat hij daar nog ver van verwijderd is. De spits van AS Monaco staat tot nu toe op twee interlands.

Boadu heeft het WK in Qatar nog niet uit zijn hoofd gezet, maar is ook realistisch. "Het is zeker een droom om naar het WK te gaan, maar ik wil nu gewoon doorgaan zoals ik heb gedaan. Voor mij is het Nederlands elftal momenteel ver weg, maar ik denk dat alles mogelijk is. Dus ik moet gewoon doorgaan, het seizoen goed afsluiten en dan volgend seizoen vanaf de eerste minuut hetzelfde doen", zegt Boadu tegen GFFN

"Ik denk dat dit seizoen me veel heeft geleerd", zegt Boadu over zijn ontwikkeling bij Monaco. Hij speelt voor het eerst in het buitenland nadat hij afgelopen zomer voor ongeveer zeventien miljoen euro de overstap naar Frankrijk maakte. "Zoals ik ook al zei, ik praat met de juiste mensen en ze geven me extra vertrouwen om mezelf te hervinden. Nu wil ik gewoon doorgaan met doelpunten maken en ik hoop dat ik dat kan."

"Dat vertrouwen om de volgende kans te grijpen, had ik ook in Nederland, dus dat moest ik opnieuw vinden. Aan het begin van mijn tijd hier raakte ik overdreven gefrustreerd toen ik een kans miste, terwijl ik nu denk: oké, je hebt deze gemist, maar de volgende gaat erin, en als je de volgende mist, dan gaat de volgende erin."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s