Schmidt komt met blessure-update bij PSV: einde seizoen voor zestal

Schmidt komt met blessure-update bij PSV: einde seizoen voor zestal

6 mei - 10:57
64

Roger Schmidt heeft een grote blessure-update gegeven bij PSV, in aanloop naar de topper tegen Feyenoord. De Duitse oefenmeester stelt dat Mario Götze en Noni Madueke weer terugkeren bij de selectie. André Ramalho zal niet in actie komen in De Kuip, terwijl het seizoen van Phillipp Mwene, Ryan Thomas, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen er al op zit.

Götze kampte met een lichte blessure, waardoor hij het duel met Willem II moest laten schieten. De Duitse middenvelder is nu weer helemaal fit. Dat geldt dus ook voor Madueke, die dit seizoen al verschillende spierblessures opliep. Schmidt hoopte ook dat Ramalho in actie kon komen in De Kuip, maar de blessure van de Braziliaan is ernstiger dan verwacht.

Het is echter niet uitgesloten dat Ramalho nog minuten gaat maken dit seizoen. Dat is anders voor Mwene, Thomas, Obispo, Boscagli, Vinícius en Vertessen. Schmidt zegt dat hij dit seizoen niet meer rekent op het zestal. Dat zorgt ervoor dat de spoeling in de voor- en achterhoede dun is bij PSV.

De Eindhovenaren komen dit seizoen in totaal nog drie keer in actie, tegen Feyenoord, NEC en PEC Zwolle. Koploper Ajax staat momenteel vier punten voor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie