PSV zag Feyenoord de finale halen: 'Dat is geen toeval, het zit goed in elkaar'

PSV zag Feyenoord de finale halen: 'Dat is geen toeval, het zit goed in elkaar'

06-05-2022 13:48
34

Roger Schmidt is onder de indruk van Feyenoord. De trainer van PSV, die het zondag met zijn ploeg in De Kuip op zal moeten nemen tegen de kersvers Conference League-finalist, keek donderdagavond met veel interesse naar de verrichtingen van de Stadionclub.

Eerder dit seizoen won Feyenoord al met 0-4 in het Philips Stadion en PSV is dus al gewaarschuwd. "Het is indrukwekkend wat Feyenoord laat zien, het hele seizoen al", zegt hij op een persconferentie, opgetekend door Voetbal International. "Het is een uitgebalanceerde ploeg. Ze beschikken over een goede trainer. Voetballend, fysiek en qua mentaliteit zit het ook goed in elkaar. Het is dus geen toeval dat ze in de finale staan. Het wordt een zware wedstrijd, dat weten we."

Wedden

Meer odds

Feyenoord speelde donderdagavond nog negentig minuten in Europees verband. Dat hadden er met een Franse goal ook 120 kunnen zijn, maar Schmidt vindt het niet erg dat dat niet gebeurd is. "Ik hoop nooit op zwakheden van de tegenstander. We focussen op onszelf, dat is het enige waar we invloed op hebben. Natuurlijk is het voor hen een uitdaging. Maar wij hebben eerder ook al laten zien dat het kan, toen we de bekerfinale speelden."