Ajax deelt trainingsbeelden en lijkt goed nieuws over Brobbey te verraden

Ajax deelt trainingsbeelden en lijkt goed nieuws over Brobbey te verraden

10 May - 20:17
134

Brian Brobbey viel afgelopen weekend geblesseerd uit bij Ajax, maar het lijkt erop dat de huurling in actie kan komen in de kampioenswedstrijd. Brobbey stond 'gewoon' op het trainingsveld.

Dat blijkt uit beelden die Ajax deelt op social media van de laatste sessie voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Brobbey had na de wedstrijd tegen AZ nog last van zijn kuit, maar de kwetsuur lijkt dus mee te vallen. Na het duel in Alkmaar durfde trainer Erik ten Hag nog niet te zeggen hoe ernstig de blessure van Brobbey was.

Voor Ajax zou het goed nieuws zijn als de geboren Amsterdammer vanaf de aftrap kan verschijnen in het kampioensduel met Heerenveen. In het nieuwe 4-4-2-systeem van Ten Hag lijkt Brobbey namelijk zeker van zijn plekje. Daarnaast was de sterke en snelle spits al meerdere keren erg belangrijk voor Ajax sinds zijn terugkeer.

De Amsterdammers huren Brobbey tot het eind van het seizoen van RB Leipzig, maar de kans is aanwezig dat de aanvaller ook komend seizoen actief is bij de landskampioen. Ajax wil Brobbey namelijk graag terugkopen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s