'De kans is groot dat Arne Slot spelers rust gaat geven tegen ons'

'De kans is groot dat Arne Slot spelers rust gaat geven tegen ons'

10-05-2022 22:31
44

Kees van Wonderen rekent erop dat Feyenoord woensdag niet in de sterkste opstelling aantreedt tegen Go Ahead Eagles. De derde plaats is immer al in bezit en daarnaast hebben de spelers het fysiek zwaar gehad de afgelopen weken.

Go Ahead likt de wonden na de late nederlaag tegen NEC van afgelopen weekend, maar de spelers zijn volgens Van Wonderen klaar voor de clash met Feyenoord. "Voor Feyenoord staat er eigenlijk weinig meer op het spel in de competitie. Ze zijn in de Eredivisie al zeker van de derde plek en hebben over twee weken een belangrijke Europese finale te spelen. De kans is dus aanwezig dat Arne Slot spelers rust gaat geven tegen ons", zegt Van Wonderen op de clubsite van Go Ahead.

Ondanks dat verwacht Van Wonderen geen gemakkelijke wedstrijd. "Ze hebben namelijk nog steeds veel kwaliteit in de selectie. Ook zullen de wisselspelers hun stinkende best willen doen zodra ze in de basis staan. Het is daarom belangrijk dat we ons niet laten beïnvloeden en nog één keer alles geven voor eigen publiek."

Voor Van Wonderen is het zijn laatste thuiswedstrijd: hij vertrekt na dit seizoen naar sc Heerenveen. Aan een afscheid denkt hij nog niet. "We hebben eerst nog twee belangrijke wedstrijden te gaan. Dat afscheid geldt overigens niet alleen voor mij, maar ook voor de spelers die aan het einde van het seizoen weggaan. Al heeft iedereen nu nog de volledige focus om de laatste twee wedstrijden alles te geven en morgen de supporters te laten zien wat een mooi jaar we met z'n allen hebben gehad."