'Belgische pers neemt laatste twijfels weg: Schreuder wordt opvolger Ten Hag'

'Belgische pers neemt laatste twijfels weg: Schreuder wordt opvolger Ten Hag'

11 mei - 11:49 Laatste update: 12:41
Jupiler Pro League 149 Reacties

In België bestaan er geen twijfels meer: Alfred Schreuder verlaat Club Brugge na een halfjaar en volgt Erik ten Hag op bij Ajax. Of de regerend Belgisch landskampioen de titel wel of niet opnieuw pakt, heeft geen invloed op de beslissing van de keuzeheer. 

Onder meer De Telegraaf meldde onlangs al dat Schreuder op poleposition staat om trainer van Ajax te worden, maar RTBF, de Waalse publieke omroep, lijkt met de primeur aan de haal te gaan. Volgens het medium staat niets een overgang van Schreuder naar de Amsterdamse club nog in de weg en maakt hij enkel de laatste drie duels in de Jupiler Pro League af. 

Ajax is naar verluidt akkoord gegaan met de ontsnappingsclausule van anderhalf miljoen euro. Wie Schreuder gaan bijstaan als assistent-trainers, is nog onduidelijk. Bij Club Brugge zal de 49-jarige oefenmeester het seizoen kleurrijk willen afsluiten. Woensdagavond speelt Blauw-Zwart de cruciale wedstrijd tegen Union Sint-Gillis. Met 43 punten gaan beide ploegen aan kop in de kampioenspoule. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s