'Grap over Ihattaren, Ajax-kampioenschap en Schmidt deed het heel goed'

'Grap over Ihattaren, Ajax-kampioenschap en Schmidt deed het heel goed'

Ajax heeft het behalen van de landstitel tot in de vroege uurtjes gevierd. Volgens De Telegraaf zat het besloten feest in de Amsterdamse binnenstad er pas om 05.30 uur op en was Mohamed Ihattaren vaak onderwerp van gesprek.

Men kon lachen om het feit dat de aanvallende middenvelder zich tijdens de festiviteiten profileerde, aangezien hij geen minuut in competitieverband heeft gemaakt bij Ajax. De ochtend krant schrijft ook dat de grap dat Ihattaren nu meer Nederlandse kampioensschalen heeft dan PSV-trainer Roger Schmidt ook erg in de smaak viel op de besloten feestavond in The Harbour Club. Daar waren spelers, stafleden en hun naasten uitgenodigd.

De meeste spelers konden tot het gaatje gaan en krijgen nu twee dagen de tijd om te rusten. Erik ten Hag besloot namelijk dat zijn spelers twee dagen vrij verdienden. Voor vier spelers geldt dat echter niet, omdat zij op donderdag sponsorverplichtingen hadden. Dusan Tadic en Jurriën Timber gingen met Ten Hag en algemeen directeur Edwin van der Sar mee maar hoofdsponsor Ziggo om de schaal te laten zien en Devyne Rensch en Daley blind bezochten later in de middag Adidas.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s