'Hongerige' Mazraoui zeer welkom bij Bayern: 'Dit soort spelers hebben we nodig'

'Hongerige' Mazraoui zeer welkom bij Bayern: 'Dit soort spelers hebben we nodig'

Julian Nagelsmann is blij dat Noussair Mazraoui voor Bayern München heeft gekozen. Hoewel de overstap door zowel Bayern als Ajax nog niet bevestigd is, hebben technisch directeur Hasan Salihamidzic en de rechtervleugelverdediger zelf al laten weten dat de kogel door de kerk is. 

Nagelsmann denkt dat Mazraoui voor een kwaliteitsimpuls zorgt bij Der Rekordmeister. "We zijn dicht bij zijn komst en daar zijn we heel blij mee, want hij is een heel goede speler. Tijdens ons eerste gesprek zei hij dat hij graag voor Bayern wil spelen. Hij heeft er heel veel zin in", laat de trainer weten op het persmoment van vrijdag in aanloop naar de laatste Bundesliga-wedstrijd van het seizoen.

"Dit soort spelers hebben we nodig. Ik kijk uit naar het moment dat de deal helemaal rond is en we deze jonge, hongerige speler binnen hebben." Mazraoui besloot eerder dit seizoen zijn contract bij Ajax niet te verlengen en de club na zeventien jaar te verlaten. FC Barcelona had de Marokkaan ook in het vizier, maar de keuze van Mazraoui viel op Bayern. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s