'Ajax kan flink cashen met Antony en Haller, mogelijk vertrekt Taylor ook'

'Ajax kan flink cashen met Antony en Haller, mogelijk vertrekt Taylor ook'

Clubwatcher Mike Verweij heeft weer een update gegeven over de transferzaken bij Ajax. Volgens Verweij is er 'verbazingwekkend veel belangstelling' voor Antony, strijden Borussia Dortmund en Bayern München voor Sébastien Haller en kan Kenneth Taylor ook vertrekken uit Amsterdam.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf begint Verweij over Antony, wiens zaakwaarnemer recent meerdere keren in Parijs is geweest. "Daar is echt verbazingwekkend veel belangstelling voor. Paris Saint-Germain schijnt ook interesse te hebben, maar er zijn wel meer clubs die hem willen hebben. Wat dat betreft zit Ajax in een hele luxe positie. Je moet nu wel de beslissing nemen: verkopen we hem voor zestig miljoen of meer, of wachten we op het WK? Brazilië heeft geweldige papieren om wereldkampioen te worden. Dan is hij misschien wel honderd miljoen waard. Maar ik denk dat ze nu het geld willen hebben."

Later vertelt Verweij over Haller, die eerder al gelinkt werd aan Dortmund en Bayern. De belangstelling is nu echter serieus. "Je raadt het niet, maar in Duitsland is er een strijd om de handtekening van Sébastien Haller. In Duitsland staat hij er ontzettend goed op. Na het vertrek van Haaland en de mededeling dat Lewandowski mogelijk naar FC Barcelona gaat, willen Dortmund en Bayern Haller hebben. Wat ze gaan bieden is de grote vraag. Ajax zal veel meer willen hebben dan het aankoopbedrag van 22,5 miljoen euro."

Tot slot komt Taylor ter sprake. De middenvelder is de gedoodverfde opvolger van zijn maatje Ryan Gravenberch bij Ajax, maar kan Ajax deze zomer ook verlaten. "Voor Taylor is ook heel veel belangstelling. Hij ligt 'maar' tot 2024 vast, met een heel matig contractje. Met Taylor moet heel snel gepraat worden, anders is hij weg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s