'Gravenberch-move gaat goede kant op, Ajax wil Brobbey en Timber terugkopen'

'Gravenberch-move gaat goede kant op, Ajax wil Brobbey en Timber terugkopen'

9 mei - 19:35 Laatste update: 19:37
318

Ajax-watcher Mike Verweij heeft een transferupdate gegeven over Ryan Gravenberch, Brian Brobbey en Quinten Timber. Het lijkt de goede kant op te gaan met de Bayern München-transfer van eerstgenoemde, terwijl Ajax Brobbey en Timber terug wil kopen.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf begint Verweij over Gravenberch. De jonge Ajax-middenvelder leek een aantal weken geleden hard op weg te zijn naar Bayern, maar de onderhandelingen zijn vastgelopen. "Ik denk dat het bij Gravenberch heel langzaam de goede kant op kruipt. Bayern wilde niet omhoog gaan met hun aanbod, maar ik begreep dat ze dat toch een beetje hebben gedaan. Er kan ook nog wat gedaan worden met de commissie van het bureau van Mino Raiola. Ik denk dat het uiteindelijk goed komt."

Anderzijds wil Ajax Brobbey en Timber terug naar Amsterdam halen. Het duo vertrok een jaar geleden transfervrij bij de club. "Ajax maakt werk van Brobbey", vertelt Verweij. "Ze hebben zich gemeld bij Leipzig en willen hem ook volgend seizoen in Amsterdam hebben. Ajax is ook aan het kijken naar Quinten Timber. Er wordt nu in kaart gebracht hoe dat er precies voor staat bij FC Utrecht, de vraagprijs."

Timber staat echter ook in de belangstelling van PSV, maar Ajax wil de Eindhovenaren aftroeven. "Er is wel redelijk serieuze interesse in Quinten Timber, denk ik. Hij kan nu terug naar Ajax voor een flinke afkoopsom. Ik denk dat hij tussen de vijf en zeven miljoen moet kosten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie