'PSV houdt de verrichtingen van de nieuwe Lautaro Martínez in de gaten'

'PSV houdt de verrichtingen van de nieuwe Lautaro Martínez in de gaten'

13-05-2022 22:31
43

Carlos Alcaraz, alias Charly, staat op het wensenlijstje van PSV. Dat meldt het Spaanse Marca, dat weet dat ook de nodige clubs van het Iberisch schiereiland interesse hebben in de Argentijnse aanvaller.

Alcaraz wordt in zijn vaderland de nieuwe Lautaro Martínez genoemd, omdat hij zijn doorbraak ook beleefde bij Racing Club. De negentienjarige voetballer speelt alleen niet als diepe spits, maar als aanvallende middenvelder of vleugelspeler. Racing hoopt een miljoenenbedrag over te houden aan hun oogappel.

Dat zou kunnen gebeuren als alle clubs die interesse hebben in Alcaraz tegen elkaar op gaan bieden. PSV heeft namelijk concurrentie van onder meer Arsenal, Juventus, Internazionale, AC Milan en de nodige Spaanse clubs. De middenvelder ligt nog tot medio 2026 vast bij zijn club en heeft een gelimiteerde afkoopsom van 24 miljoen euro in zijn contract staan.

Marca weet echter te melden dat een bedrag van negentien miljoen euro ook genoeg zou moeten zijn om een akkoord te bereiken met Racing. Het is nog maar de vraag of PSV dat wil betalen voor een speler die pas 58 wedstrijden in alle competities op het hoogste niveau gespeeld heeft.