PSV spitst de oren in Zirkzee-kwestie: 'Hij is ook interessant voor andere clubs'

PSV spitst de oren in Zirkzee-kwestie: 'Hij is ook interessant voor andere clubs'

13 mei - 14:52 Laatste update: 14:53
Bundesliga 40 Reacties

Het is nog onduidelijk of Joshua Zirkzee na dit seizoen terugkeert bij Bayern München. De aan Anderlecht verhuurde spits ontwikkelt zich volgens Julian Nagelsmann goed in België.

Op het persmoment van vrijdag verwelkomt Nagelsmann Noussair Mazraoui bij Der Rekordmeister. De Duitse keuzeheer werd aan een vragenvuur over Nederlanders onderworpen en stelde dat de deal van Ryan Gravenberch 'nog niet bijna rond is'. Of Mazraoui wel met Zirkzee gaat spelen? "Hij (Zirkzee, red.) speelt een goed seizoen, kan goede cijfers overleggen en is daarom ook interessant voor andere clubs".

"We gaan met bespreken wat voor hem en voor ons het beste is. Op dit moment is er nog geen beslissing genomen", vervolgt Nagelsmann, die eerste spits Robert Lewandowski mogelijk ziet vertrekken. Een vertrek van de Pool staat los van de situatie van Zirkzee en Nagelsmann weigert te spreken over een eventuele transfer van de topschutter. "Dat hoef ik ook niet, want hij heeft nog een contract tot medio 2023 hier. De houding van de club en die van mij is bekend."

Onlangs werd Zirkzee al in verband gebracht met PSV, terwijl zijn naam ook gevallen is bij Ajax. Daarnaast zou ook Anderlecht nog graag een jaar gebruik willen maken van de diensten van de aanvalsleider. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s