Lukaku baalt van eigen zaakwaarnemer: 'Gebeurt niet in mijn naam'

Lukaku baalt van eigen zaakwaarnemer: 'Gebeurt niet in mijn naam'

Romelu Lukaku ziet zich genoodzaakt om zijn zaakwaarnemer terug te fluiten. De Belgische spits benadrukt dat Federico Pastorello niet uit zijn naam sprak, toen hij zich kritisch toonde richting Chelsea.

Pastorello liet zich in gesprek met La Repubblica uit over de bijrol van Lukaku in Londen. "Ik ga niet in op de tactische keuzes, maar het is duidelijk dat er een probleem is geweest. De statistieken moeten echter worden afgewogen: Lukaku is topschutter van het team (vijftien goals, red.), met minder speelminuten dan zijn teamgenoten. De situatie moet goed worden geëvalueerd."

De zaakwaarnemer zaaide daarmee opnieuw twijfels over de toekomst van Big Rom, daags voor de FA Cup-finale van Chelsea tegen Liverpool. Lukaku besluit dan ook om te reageren. 'Nooit zal ik iemand voor mij laten spreken. Ik heb stilgehouden en me gefocust op het helpen van het team, om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. Dus als iemand iets wil zeggen over mij en mijn club, dan gebeurt dat niet in mijn naam', stelt de 29-jarige Rode Duivel.

Lukaku kreeg zelf rond de jaarwisseling nog een boete van Chelsea, omdat hij zijn teleurstelling uitsprak over zijn geringe speeltijd bij The Blues. Bovendien flirtte hij met een terugkeer naar Internazionale.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s