'Barcelona is zeer verrast door Franse berichtgeving over Lieke Martens'

'Barcelona is zeer verrast door Franse berichtgeving over Lieke Martens'

FC Barcelona is 'zeer verrast' door de berichtgeving uit Frankrijk over Lieke Martens, meldt Mundo Deportivo. Volgens Le Parisien maakt de Oranje Leeuwin transfervrij de overstap naar Paris Saint-Germain, maar daar weten de Catalanen niets van.

Martens heeft een aflopend contract, waardoor het speculeren over haar toekomst lijkt begonnen. Barça maakt zich echter geen zorgen en weet dat de 29-jarige Nederlandse gelukkig is in Spanje, schrijft Mundo Deportivo. De linksbuiten heeft ook niets verteld over de interesse van PSG, waardoor de Catalanen er nog steeds van uit gaan dat ze zal bijtekenen. Beide partijen zijn daarover in gesprek.

Martens ging in 2017 bij Barcelona aan de slag, nadat ze Europees kampioen was geworden met de Oranje Leeuwinnen. Dit seizoen scoorde ze 21 keer en gaf ze twaalf assists in 28 officiële duels. Ze kampte de laatste tijd met wat blesuretijd, maar lijkt op tijd fit voor de Champions League-finale tegen Olympique Lyon van volgende week zaterdag. Barça Femení verzekerde zich ook al van de derde Spaanse titel op rij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s