'Club Brugge gunt Lang toptransfer: AC Milan geniet voorkeur van ex-Ajacied'

'Club Brugge gunt Lang toptransfer: AC Milan geniet voorkeur van ex-Ajacied'

14 mei - 09:45 Laatste update: 09:53
Jupiler Pro League 47 Reacties

Dat Noa Lang bezig is aan zijn laatste wedstrijden bij Club Brugge, is vrijwel zeker. Volgens Het Nieuwsblad gunt de Belgische koploper de oud-Ajacied zijn toptransfer in de zomer. AC Milan geniet zijn voorkeur, maar een overstap is nog niet concreet.

Lang had vorig seizoen een groot aandeel in de landstitel van Club Brugge. Dat leverde interesse op van onder meer Leeds United, maar toen ging een transfer niet door. Bovendien had de 22-jarige aanvaller er pas één seizoen in de Jupiler Pro League opzitten en kreeg hij de kans om zich in de Champions League verder in de kijker te spelen. Hoewel hij dit seizoen mindere statistieken overlegt, pakt hij mogelijk wel zijn tweede Belgische titel op rij. Ook de interesse is er nog altijd.

Wachten op AC Milan
Lang zou graag naar AC Milan vertrekken. I Rossoneri, die na zeer magere jaren weer eens op de Scudetto afstevenen, tonen al een tijdje interesse in de Nederlander, maar concrete gesprekken over een transfer zijn er nog niet geweest. Dat heeft alles te maken met een eventuele overname van de Italiaanse topclub door een investeringsmaatschappij uit Bahrein. Zodra die is afgerond, kan de overstap van Lang in een stroomversnelling komen.

Lang is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje. Overigens dreigt Club Brugge ook Charles De Ketelaere kwijt te raken, al heeft de Belgische aanvaller minder haast om te vertrekken. De Ketelaere wil alleen naar een echte topclub. Leicester City lijkt hij niet in die categorie te scharen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s