Ronaldinho snapt niets van PSG-critici: 'Wil je de slechtste spelers ter wereld?'

Ronaldinho snapt niets van PSG-critici: 'Wil je de slechtste spelers ter wereld?'

14 mei - 11:44 Laatste update: 14:53
Ligue 1 24 Reacties

Ronaldinho begrijpt maar weinig van de kritiek op het huidige Paris Saint-Germain. Volgens de Braziliaanse superster van weleer heeft de Franse grootmacht alle instrumenten in handen om de Champions League op korte termijn te winnen.

Sinds PSG overgenomen werd door Nasser Al-Khelaifi en consorten is het nog niet gelukt de het grote doel te bereiken: de Champions League winnen. Toch lopen er tal van grote namen rond in de Franse hoofdstad. Eventuele versterkingen zijn volgens Ronaldinho allesbehalve nodig. "Ik begrijp niets van al die meningen, er lopen zoveel goede spelers rond in Parijs", vertelt hij in een uitgebreid interview met RMC Sport.

"En dan wil je alles veranderen? Omdat je wat wil hebben, de slechtste spelers ter wereld?", lacht Ronaldinho. Volgens de winnaar van het WK van 2002 is het een kwestie van tijd voordat Les Parisiens Europese successen zullen vieren. "We moeten wachten tot alle spelers de nieuwe speelwijze onder de knie krijgen. De rest komt vanzelf wel."

Vooral de aanval van Paris Saint-Germain maakt indruk op Ronaldinho. "Ze hebben Messi, Neymar en Di María, wat willen ze nog meer?" De oud-voetballer verwacht volgend seizoen veel van Neymar. "Als hij honderd procent is, is hij een heel speciale speler voor dit team. Hij is nog altijd een van de beste spelers ter wereld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s