Het hoge woord is eruit: 'Ik heb gesproken met Lewa, hij is toe aan iets anders'

Het hoge woord is eruit: 'Ik heb gesproken met Lewa, hij is toe aan iets anders'

14 mei - 15:26 Laatste update: 21:24
Bundesliga 82 Reacties

Alles wijst erop dat Robert Lewandowski zaterdag zijn laatste wedstrijd namens Bayern München gaat spelen. De Poolse vedette heeft officieel laten weten dat hij na acht jaar wil vertrekken.

Dat heeft directeur Hasan Salihamidzic bevestigd tegenover Sky Sport. "Ik heb gesproken met Lewa: hij heeft me verteld dat hij ons contractaanbod niet zal accepteren en dat hij toe is aan iets anders", aldus de Bosniër. Bayern zal echter alleen meewerken als een geïnteresseerde club de juiste transfersom op tafel legt. "Lewa ligt nog vast tot 30 juni 2023, dat is een feit en onze positie verandert niet."

FC Barcelona geldt al langere tijd als de meest serieuze kandidaat voor Lewandowski, die 35 à veertig miljoen euro zou moeten kosten. Zaakwaarnemer Pini Zahavi onderhoudt goede contacten met de Catalaanse clubleiding, maar het is nog wel de vraag of Barcelona kan en wil voldoen aan de vraagprijs van Bayern.

Der Rekordmeister heeft zijn tiende achtereenvolgende titel al binnen en speelt al een tijdje nergens meer om. VfL Wolfsburg is zaterdag de laatste tegenstander van het seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s