'Normaal zou ik me druk maken over mijn toekomst, nu zie ik alles in perspectief'

'Normaal zou ik me druk maken over mijn toekomst, nu zie ik alles in perspectief'

Mario Bilate zit erdoorheen na de uitschakeling in de play-offs voor promotie tegen ADO Den Haag. De NAC Breda-spits had het mentaal zwaar na het nieuws over Ralf Seuntjens, bij wie van de week een tumor is ontdekt. 

NAC kwam in speciale shirts het veld op om Seuntjens een hart onder de riem te steken. 'Sterkte Ralf, nooit opgeven, altijd doorzetten', stond erop. Hoewel de Bredase formatie door de 2-1 nederlaag volgend jaar opnieuw veroordeeld is tot de Keuken Kampioen Divisie, zit Bilate met zijn hoofd vooral bij Seuntjens. "Seun is een prachtig en krachtig mens. Wij zijn met hem, Breda is met hem en ik denk de rest van de voetbalwereld ook", zegt hij tegenover ESPN."

In gesprek met BN DeStem wilde Bilate ook niet uitwijden over zijn toekomst. "Normaal zou ik me daar heel erg druk om maken, maar het nieuws van de laatste weken plaatst alles in perspectief", stelt de spits. "Ik wil nu vooral naar huis. Naar m'n kind. Naar m'n vriendin, die voor de tweede keer zwanger is", vervolgt Bilate geëmotioneerd. "Nu wil ik gewoon vooral genieten van mijn naasten. Van het leven. Het niet voor lief nemen. Daarna zien we wel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s