Steijn: 'Nare berichten, ook naar mijn zusje, maar eigenlijk veel meer steun'

Steijn: 'Nare berichten, ook naar mijn zusje, maar eigenlijk veel meer steun'

14 mei - 21:24
19

Het leven van Sem Steijn kwam na de eerste play-offwedstrijd tussen NAC Breda en ADO Den Haag op zijn kop te staan: de binnenkort naar FC Twente vertrekkende aanvaller provoceerde na zijn goal in Breda de fanatieke NAC-aanhang en dat kwam het gezin op bedreigingen te staan. Na de return kon hij echter alsnog lachen.

ADO won ook in eigen huis met 2-1 en treft FC Eindhoven in de volgende ronde van de play-offs. "Na die actie heb ik eigenlijk veel meer steun gehad dan bedreigingen, dat doet me eigenlijk veel meer. Ik heb ook nare berichten gehad, hoor. Ook naar mijn zusje toe, die kreeg ook wat binnen. Maar ik krijg nog steeds iedere dag vanuit het hele land berichtjes binnen: je bent een topper", aldus Steijn na afloop tegenover ESPN.

Afgelopen zomer moest het gezin al tijdelijk elders verblijven, toen vader Maurice Steijn – toenmalig NAC-trainer – onder vuur lag bij een deel van de achterban. "Ik heb het idee dat mensen nu, door die actie, gezien hebben wat het met de familie doet", aldus Steijn junior, die erbij blijft dat zijn middelvinger naar het NAC-publiek 'niet handig' was en verder geen spijt heeft. "Het is goed zo, mooi om af te sluiten. NAC lekker terug en wij zijn door."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie