'PSV kijkt naar versterkingen voor middenveld en laat oog vallen op jonge Zweed'

'PSV kijkt naar versterkingen voor middenveld en laat oog vallen op jonge Zweed'

15 May - 22:41
54

PSV heeft zijn oog laten vallen op de achttienjarige Williot Swedberg. De Zweedse middenvelder is afgelopen weekend bekeken door Jan Vennegoor of Hesselink, die als assistent van de directie werkzaam is in Eindhoven.

In Zweden wordt melding gemaakt van de PSV-interesse in Swedberg. Voor onder meer Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré is er interesse van verschillende buitenlandse clubs, waardoor PSV zich al oriënteert op de transfermarkt. Onder meer Swedberg is dus in beeld: PSV heeft de jeugdinternational van Hammarby IF al langere tijd op de radar staan.

Of PSV concreet wordt voor Swedberg, hangt van meerdere factoren af. Het is nu nog niet duidelijk hoe het Eindhovense middenveld er volgend seizoen uit ziet, terwijl Hammarby naar verluidt ook meerdere miljoenen wil zien voor de talentvolle middenvelder.

Als Swedberg wordt binnengehaald door PSV, dan zal hij waarschijnlijk aansluiten bij de A-selectie. Hij heeft nu nog een tweejarig contract in zijn geboorteland. In het huidige seizoen, dat vorige maand van start ging in Zweden, wordt Swedberg vooral als linksbuiten gebruikt. In zeven wedstrijden scoorde het talent vijf keer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s