Van Polen slaat alarm bij PEC Zwolle: 'Boek een zaaltje en ga bier drinken'

Van Polen slaat alarm bij PEC Zwolle: 'Boek een zaaltje en ga bier drinken'

16 May - 09:54
47

Bram van Polen ergert zich aan de onrust die de laatste tijd rondom PEC Zwolle is ontstaan. Met moddergooien in de media schiet niemand wat op, benadrukt de aanvoerder.

PEC degradeerde na 33 speelronden uit de Eredivisie en inmiddels is duidelijk dat het ook achter de schermen niet goed gaat. Marcel Boudesteyn, de nieuwe algemeen directeur, leeft op gespannen voet met zowel technisch manager Mike Willems als het kantoorpersoneel.

Van Polen baalt van de verhalen. "Ik vind dat heel slecht. Het zou goed zijn als mensen intern eerlijk tegen elkaar zijn en we als club allemaal dezelfde kant op willen. Moddergooien in de media gaat nooit helpen", reageert de aanvoerder in de Stentor. "Ik vind dat het momenteel heel slecht gaat, mensen moeten hun verantwoordelijkheid pakken."

Als het moet, komt clubicoon Van Polen zelf in actie. "Misschien ga ik nog wel wat mensen bellen en hen wijzen op het clubbelang. Dat moet vooropstaan in plaats van de ego's. (...) Hoe het nu gaat, helpt ons niet verder. Ik wil dat mensen dat beseffen. Hou dingen gewoon intern, bespreek dat met elkaar, boek een zaaltje, ga bier drinken en spreek elkaar keihard aan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s