De Mos tipt 'geweldige' keeper uit Brazilië bij PSV: 'Dat moet haalbaar zijn'

De Mos tipt 'geweldige' keeper uit Brazilië bij PSV: 'Dat moet haalbaar zijn'

16 May - 14:58
80

Niet Jasper Cillessen of Hendrik Van Crombrugge, maar Cleiton moet de nieuwe keeper van PSV worden. Althans, met die naam komt Aad de Mos op de proppen.

Cleiton is een 24-jarige doelman, die onder contract staat bij Red Bull Bragantino. Bij de nationale ploeg van Brazilië is hij de stand-in van Alisson Becker (Liverpool) en Ederson (Manchester City). "Ik heb beelden gezien van een reservekeeper van Brazilië: Cleiton. Zulke spelers moeten haalbaar zijn", begint De Mos tegenover het Eindhovens Dagblad.

"Bij Bragantino zit een geweldige keeper. Cleiton, dus. Dat moet de keeper zijn die PSV haalt. Met de connecties van Heurelho Gomes zou dat gewoon moeten kunnen lukken. Voor de as heb je spelers uit de buitencategorie nodig."

Het is geen geheim dat PSV op zoek is naar een nieuwe doelman. Joël Drommel voldeed niet in zijn debuutseizoen, terwijl Yvon Mvogo in principe terugkeert naar RB Leipzig. Omdat de komst van Valencia-sluitpost Jasper Cillessen nog niet rond is, kijkt de Eindhovense club naar verluidt ook naar Hendrik Van Crombrugge van Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s