ED en VI: Schmidt hoopt ook Mauro Júnior naar Benfica te halen

ED en VI: Schmidt hoopt ook Mauro Júnior naar Benfica te halen

17 May - 06:40 Laatste update: 06:46
145

De naar Benfica vertrekkende Roger Schmidt heeft de nodige spelers van PSV op het oog. Mario Götze, Erick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré werden al in verband gebracht met O Glorioso, nu valt ook de naam van revelatie Mauro Júnior.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Als Benfica concreet wordt, zal het echter wel meerdere miljoenen neer moeten tellen. De dit seizoen als back doorgebroken Mauro ligt tot medio 2025 vast en lijkt zich ook gelukkig te voelen in Eindhoven.

De kans op een vertrek van Götze en Gutiérrez lijkt vooralsnog groter. Götze staat nog twee jaar onder contract en PSV hoopt hem voor langere tijd binnenboord te houden, maar Benfica zou hem voor drie à vier miljoen euro op kunnen pikken. Gutiérrez begint zelfs aan zijn laatste contractjaar en PSV heeft de gesprekken over een nieuwe verbintenis nog niet opgestart. Sangaré lijkt wél een contractaanbod tegemoet te kunnen zien, tegen 'sterk verbeterde voorwaarden'.

PSV sloot zondag het tijdperk-Schmidt af met een 1-2 zege op PEC Zwolle. De Eindhovenaren werden twee keer tweede in de Eredivisie en pakten de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s