'Feyenoord en PSV trekken aan Brenet, ook buitenlandse interesse'

'Feyenoord en PSV trekken aan Brenet, ook buitenlandse interesse'

17 May - 10:01 Laatste update: 10:14
199

Joshua Brenet staat er goed op in de top van de Eredivisie. Na een sterk half jaar heeft de vleugelverdediger zich in de kijker gespeeld bij Feyenoord en zijn oude club PSV, zo melden het Eindhovens Dagblad en Algemeen Dagblad.

Feyenoord heeft Brenet al een contractaanbieding gedaan: de verdediger kan voor drie seizoenen tekenen in De Kuip. Trainer Arne Slot is naar verluidt gecharmeerd van Brenet. Daarnaast toont PSV interesse, maar Feyenoord is op dit moment concreter.

Er is eveneens belangstelling vanuit Italië, Spanje en Turkije voor Brenet, die bij FC Twente over een aflopend contract beschikt. Hij is daardoor gratis op te pikken, als hij niet verlengt in Enschede. De Tukkers hebben ook een aanbieding neergelegd bij Brenet, maar de kans lijkt klein dat de tweevoudig international langer bij de club blijft.

Tussen 2012 en 2018 was Brenet al actief bij PSV. In Eindhoven legde geboren Limburger beslag op drie landstitels. Daarna maakte Brenet de overstap naar TSG Hoffenheim, maar in Duitsland kwam hij niet altijd aan spelen toe. Afgelopen winter kwam Brenet bij FC Twente terecht en daar presteert hij goed.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s