Romano: Spurs kan Champions League ruiken en trekt 80 miljoen uit voor dubbeldeal

Romano: Spurs kan Champions League ruiken en trekt 80 miljoen uit voor dubbeldeal

17 May - 14:40
13

Tottenham Hotspur lijkt na een eindsprint alsnog de Champions League te gaan halen en lijkt de portemonnee te gaan trekken. Huurlingen Dejan Kulusevski en Cristian Romero blijven naar verwachting definitief in Noord-Londen, voor een totaalbedrag van tachtig miljoen euro.

Romero kwam aan het begin van het seizoen over van Atalanta Bergamo, Kulusevski werd in januari gehuurd van Juventus. Beide spelers zouden op termijn definitief overkomen als aan bepaalde voorwaarden werd voldaan: in het geval van Kulusevski was dat behalen van Champions League-voetbal of het spelen van een bepaald aantal wedstrijden. Spurs staat na 37 van de 38 Premier League-speelrondes vierde – met twee punten voorsprong op Arsenal en een veel beter doelsaldo – en heeft aan een gelijkspel bij het gedegradeerde Norwich City genoeg om inderdaad het miljardenbal te halen.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano gaan de Noord-Londenaren tachtig miljoen euro uittrekken om de Zweedse aanvaller en de Argentijnse verdediger definitief binnen te halen. Romero had pech met blessureleed, maar is uitgegroeid tot vaste waarde achterin. Kulusevski won de concurrentiestrijd van onder meer Steven Bergwijn en maakte indruk met drie goals en acht assists. Manager Antonio Conte gaat graag met de twee, die elkaar nog kennen van hun gemeenschappelijke Juventus-periode, bouwen aan het Spurs van de toekomst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s