Geen Ajax, Feyenoord of PSV, maar Club Brugge: 'Keuze stond vrij snel vast'

Geen Ajax, Feyenoord of PSV, maar Club Brugge: 'Keuze stond vrij snel vast'

18 mei - 09:08
66

Bjorn Meijer verruilt FC Groningen deze zomer voor Club Brugge. De negentienjarige linksback genoot ook belangstelling van de Nederlandse topclubs, maar was al vrij snel overtuigd van de Belgische kampioen.

Meijer meent dat ook Ajax, PSV en Feyenoord hem in de gaten hielden. "Nja, daar was volgens mij wel interesse. Maar helemaal zeker ben ik niet", zegt hij tegen Gazet van Antwerpen. "Half februari was de eerste keer dat ik iets van Brugge hoorde en vrij snel heb ik tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat mijn keuze vaststond en dat ik de rest niet moest horen."

Daardoor wimpelde Meijer ook clubs uit de Premier League en Serie A af, die naar hem informeerden. "Ja, dat is wel voorbijgekomen en daar hebben we goed over gesproken. Maar m'n gevoel zei Brugge. Meer kan ik er ook niet van maken. Het hele gevoel zat goed. De club, de mensen, de faciliteiten”, aldus Meijer. Bovendien werd Club Brugge afgelopen weekeinde kampioen. "Ik kijk er al naar uit om in de Champions League te knallen."

De Belgische topclub betaalt zes miljoen euro aan FC Groningen. De vleugelverdediger was dit seizoen goed voor twee goals en drie assists in 23 Eredivisie-duels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!