FC Twente-vertrek krijgt nog een staartje na snelle deal met Overmars

FC Twente-vertrek krijgt nog een staartje na snelle deal met Overmars

18 May - 10:33 Laatste update: 11:26
94

Het vertrek van Andries Ulderink bij FC Twente en zijn snelle overstap naar het Royal Antwerp FC van Marc Overmars, krijgen nog een staartje. De Enschedese club is mogelijk een afkoopsom door de neus geboord, concluderen TC Tubantia en De Telegraaf.

Ulderink vertrok maandag als assistent van Ron Jans, omdat hij 'andere ideeën had over bepaalde technische zaken'. FC Twente wist dat hij niet altijd op één lijn zat met de andere leden van de technische staf, maar was toch verrast door zijn opstappen. De Tukkers besloten evenwel mee te werken, omdat ze hem niet tegen zijn zin wilden behouden, weet TC Tubantia. Dat Ulderink nu alweer een nieuwe baan heeft gevonden, zorgt daardoor wel voor gefronste wenkbrauwen.

Diverse Nederlandse en Belgische media meldden dat Ulderink aan de slag gaat bij Antwerp, waar hij de rechterhand lijkt te worden van Mark van Bommel. Dat gaat nog een staartje krijgen. Ulderink had namelijk een doorlopend contract, waardoor Twente een afkoopsom had kunnen vragen. "We willen van Andries horen hoe dit nou precies zit", zegt een woordvoerder van de Enschedese club tegen De Telegraaf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s