The Telegraph: Ten Hag zet nóg een Ajacied op shortlist Manchester United

The Telegraph: Ten Hag zet nóg een Ajacied op shortlist Manchester United

18 May - 12:34
175

Lisandro Martínez is toegevoegd aan de lijst met spelers die Erik ten Hag zou willen meenemen naar Manchester United. Met dat nieuws pakt The Telegraph uit. De Argentijn ligt nog drie jaar vast bij Ajax.

Ten Hag is sinds maandag aan het werk voor Manchester United, waar de komende tijd veel moet gebeuren. De komst van versterkingen heeft misschien wel de hoogste prioriteit. Martínez geldt als één van de 'targets' op Old Trafford, meldt The Telegraph.

Met zijn snelheid heeft de 24-jarige Argentijn een kwaliteit die Harry Maguire, Raphaël Varane en Victor Lindelöf niet bezitten. Martínez kan ook uit de voeten als linksback en controlerende middenvelder. Hij moet naar verluidt zo'n dertig miljoen euro kosten.

Sinds de aanstelling van Ten Hag wordt de ene na de andere Ajacied in verband gebracht met Man United. Zo valt de naam van Jurriën Timber de laatste dagen steeds vaker en wordt ook Antony genoemd. Daarnaast zou Frenkie de Jong (FC Barcelona) op de shortlist staan.

Martínez maakte drie jaar geleden overstap van Defensa y Justicia naar Ajax en heeft het beste seizoen in zijn carrière achter de rug. Vorige week werd hij uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Amsterdam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s