'Twee transfermogelijkheden voor Pogba, die ook nog met Ten Hag wil praten'

'Twee transfermogelijkheden voor Pogba, die ook nog met Ten Hag wil praten'

16 mei - 12:54
21

Er zijn nog drie clubs clubs die volgend seizoen over de diensten van Paul Pogba zouden kunnen beschikken. Juventus ligt op pole-position, maar ook Paris Saint-Germain heeft nog hoop. Een langer verblijf bij Manchester United zou ook nog kunnen.

Volgens Fabrizio Romano gaat het kamp-Pogba maandag in gesprek met het bestuur van Juventus om een mogelijke overstap te bespreken. Onderwerp van de onderhandelingen zal het salaris zijn dat de Franse middenvelder zou kunnen verdienen in Turijn.

Door dat geplande gesprek lijkt Juve voorlopig een streepje voor te hebben op PSG, dat Pogba ook nog altijd op het wensenlijstje heeft staan. Er is voorzichtig contact gezocht met de spelmaker van Manchester United, maar voorlopig is daar nog geen actie uit voortgevloeid.

Het is in ieder geval zeker dat de Fransman niet naar Manchester City verkast, omdat Pogba zelf heeft aangegeven dat hij niet in gesprek wil met de aartsrivaal van United. Daarnaast zou de spelmaker volgens verschillende Engelse media ook graag nog een keer in gesprek willen met Erik ten Hag om te kijken of een langer verblijf op Old Trafford toch nog tot de mogelijkheden behoort.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!