Promotie op het spel voor Willem II tegen Groningen: zo worden de kansen ingeschat

Promotie op het spel voor Willem II tegen Groningen: zo worden de kansen ingeschat

26 april - 12:00

ADVERTORIAL - Willem II speelt vrijdagavond een heel bijzonder duel dat twee totaal verschillende uitkomsten kan hebben. De Tilburgers zijn bij een overwinning zeker van promotie naar de Eredivisie, maar bij een verliespartij tegen tegenstander FC Groningen komen juist de play-offs om promotie akelig dichtbij. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Wedstrijd met twee gezichten

Willem II strijdt momenteel met Roda JC Kerkrade en Groningen om het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. De Tilburgers hebben een voorsprong van drie punten op de Limburgers en het verschil met de Trots van het Noorden bedraagt er vier. Voor een overwinning van Willem II staat een odd van 2.75 bij Unibet, terwijl Groningen met een gelijkspel (3.60) of overwinning (2.45) het feestje verstiert.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en maak gebruik van de welkomstactie. Bij deze actie kan je 1 euro inzetten op een overwinning van Manchester City bij Nottingham Forest. Winnen The Citizens? Dan ontvang je vijftig euro.

Doelpuntenmakers in vorm

Zowel Willem II als Groningen beschikt dit seizoen over een echte doelpuntenmaker. Aan de kant van de Brabanders staat Jerdy Hilterman onder contract. De spits heeft er tot nu toe zestien gemaakt in de KKD en redde afgelopen weekend nog een punt tegen MVV Maastricht. Hilterman kwam in de blessuretijd tot scoren op prachtige wijze. Denk je dat hij dit ook tegen Groningen kan? Unibet heeft een quotering van 2.48 in petto.

Ook in Groningen beschikken ze over een goaltjesdief. Romano Postema is de man in vorm dit seizoen. De aanvaller kwam al achttien keer tot scoren in de KKD en was tijdens het laatste onderlinge duel tussen Groningen en Willem II nog belangrijk. De clubs troffen elkaar in de kwartfinales van de KNVB-beker, waarin de Noorderlingen met 1-3 uit het Koning Willem II Stadion vertrokken. Postema kwam in dat duel één keer tot scoren en de odd voor een nieuwe treffer van hem staat op 2.65.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.