Perez zeer kritisch: 'Ook Pavlidis geen versterking voor PSV of Feyenoord'

Perez zeer kritisch: 'Ook Pavlidis geen versterking voor PSV of Feyenoord'

6 mei - 06:56
94

Kenneth Perez was niet onder de indruk van het niveau tijdens het belangrijke duel tussen AZ en FC Twente. De Deense analist denkt niet dat er zondag in Alkmaar een potentiële versterking voor PSV of Feyenoord op het veld stond.

AZ won met 2-1 en verkleinde de achterstand op FC Twente tot twee punten in de strijd om een Champions League-ticket. "Het is de nummer drie tegen de nummer vier, maar welke speler zou de nummer een of twee kunnen versterken? Geen één", oordeelde Perez bij ESPN.

Zelfs Eredivisie-topscorer Vangelis Pavlidis vindt de ex-speler van AZ, Ajax, PSV en FC Twente geen aanwinst voor de Eindhovenaren en Rotterdammers. "Hij werkt hard, heeft veel goals gemaakt. Maar hij is niet beter dan Luuk de Jong. Waarschijnlijk ook niet beter dan Santiago Gimenez. Dat zijn wel de namen waar hij de concurrentie mee zou moeten aangaan. Ik vond veel spelers hard werken, veel rennen, maar ik zag weinig vernuft."

Perez is enigszins teleurgesteld in AZ en FC Twente. "Mijnans vind ik toch echt een lekkere speler, maar het is ook allemaal een beetje vrijblijvend. Ik zag niet iemand waarvan ik denk: die kan zomaar PSV of Feyenoord beter maken. Dat is toch wel jammer. Het was veel rennen als een kip zonder kop. Gelukkig is het nog spannend geworden, zo veel hebben we niet meer de komende weken."