Xavi countert geruchten over ontslag

Xavi countert geruchten over mogelijke Barça-exit: 'Ik heb nul twijfel'

18 mei om 13:43

Xavi heeft er het volste vertrouwen in dat hij ook volgend seizoen hoofdtrainer is van FC Barcelona. De 44-jarige oefenmeester zou Barça aanvankelijk na dit seizoen verlaten, maar wilde uiteindelijk toch blijven. Nu gaan er geruchten rond in de Spaanse media dat een langer huwelijk tussen de twee allerminst zeker is.

Xavi snapt niet waar de geruchten vandaan komen dat hij op het punt staat om zijn baan te verliezen in Barcelona. "Ik heb nul twijfel. Ik ben hongerig en heb veel vertrouwen", begint de oefenmeester zaterdagmiddag tijdens een persmoment richting het thuisduel met Rayo Vallecano. "Ik ben trots dat ik mag werken voor de club van mijn leven."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Valencia

  • logo

    Barcelona

Verschillende Catalaanse kranten meldden dat Joan Laporta niet zo blij was met een uitspraak van Xavi. De trainer zei deze week dat Barcelona relatief weinig budget heeft om investeringen te doen. Die uitspraak viel niet lekker bij Laporta. De twee waren het onlangs nog eens geworden over een langere samenwerking.

Xavi stelde dat er geen ruis op de lijn zit tussen hem en Laporta. "Hij heeft me positieve berichten gestuurd, niets anders. We richten ons op de wedstrijd van morgen. Er is helemaal niets veranderd. Ik houd van dit team. We hebben een heleboel topspelers, waarvan er veel afkomstig zijn van La Masía."