Ajax en PSV op tribune bij Zweedse ploeg Göteborg

Technisch directeur Göteborg bevestigt: scouts van Ajax en PSV op de tribune

18 mei om 12:30

Ola Larsson, technisch directeur van IFK Göteborg, heeft laten weten dat er onlangs scouts van Ajax, PSV, Liverpool en KAA Gent op de tribune zaten. Hij weet niet voor welke speler, maar de verwachting is dat de clubs kwamen voor Malick Yalcouyé.

In gesprek met het Zweedse Expressen wil Larsson niets kwijt over de speler voor wie de clubs kwamen kijken. "Ik weet echt niet voor wie ze kwamen. Deze clubs melden zich aan op de scoutingslijst, maar wij krijgen dan niet te weten voor wie ze precies komen kijken. Deze clubs zijn er wel vaker." Eerder kwam in Zweedse media al naar buiten dat Ajax en PSV gecharmeerd zijn van Yalcouyé.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Hammarby IF

  • logo

    IFK Göteborg

Yalcouyé is een achttienjarige middenvelder uit Ivoorkust, die een halfjaar geleden overkwam van ASEC Mimosas uit zijn geboorteland. Na elf optredens voor IFK Göteborg heeft hij zich al in de kijker gespeeld bij een groot aantal clubs. In een eerder stadium werden naast de Eredivisie-clubs, Liverpool en KAA Gent ook Portugese ploegen genoemd, maar die stuurden volgens Larsson nog geen scouts.

Wat betreft Yalcouyé wil Larsson ook nog niet te veel kwijt over een mogelijke verkoop. "Als we een bod op hem krijgen dat we niet kunnen weigeren, dan verkopen we. Ik ben niet iemand die hem koste wat kost nog anderhalf jaar bij ons wil houden. We kunnen ook de tijd koesteren dat hij bij ons is geweest. Maar als we hem deze zomer kunnen houden, dan is niemand blijer dan ik."