Bij Unibet wedden op het duel tussen Dordrecht en Emmen, met Shiloh 't Zand

Feyenoord-huurling kan tijdens play-off van Dordrecht kroon op prachtweek zetten

18 mei om 13:00

ADVERTORIAL - Vanavond nemen FC Dordrecht en FC Emmen het in de return van de play-offs om promotie naar de Eredivisie tegen elkaar op. Het heenduel eindigde in een gelijkspel en dus hebben de Schapenkoppen de meeste kans, gezien het thuisvoordeel. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Shiloh 't Zand, die deze week een kroon op zijn werk zette en daar nog een parel in zou kunnen verwerken.

Doelpuntenfestijn in Emmen

Afgelopen dinsdag stonden Emmen en Dordrecht voor de derde keer dit seizoen tegenover elkaar. Het zou een waar doelpuntenfestijn worden in Drenthe, aangezien beide teams twee keer tot scoren kwamen. Voor beide teams scoren hanteert TOTO een quotering van 1.36. Toch was het wel een wonder dat Dodrecht er niet met de winst vandoor ging. De Schapenkoppen kregen kans op kans, maar verzilverden deze niet. Unibet heeft de kansenverhoudingen op een rij gezet. Een overwinning binnen de reguliere speeltijd van Dordrecht kan je 1.78 keer je inzet opleveren, bij een gelijkspel hoort 4.30 en een overwinning van Emmen heeft een quotering van 3.90.

De week van 't Zand

Eén van de parels van Dordrecht is 't Zand. De van origine als aanvaller spelende speler is dit seizoen omgeturnd tot een moderne middenvelder. Afgelopen maandag kwam hij niet tot scoren zoals hij dit seizoen al wel elf keer eerder deed, maar wel gaf hij een assist. Een dag later werd hij uitgeroepen tot talent van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie en enkele dagen later vond er weer een heuglijk moment plaats. Feyenoord, de club waar 't Zand onder contract staat, heeft zijn contract verlengd. 

‘t Zand zit er op zijn zachtst gezegd lekker in en kan zaterdagavond de kroon op een mooie week zetten. TOTO heeft een quotering van 3.00 in petto voor een doelpunt van de Feyenoord-huurling.

Klik hier om de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust