'Antipasti' in stadion Inter: Eto'o strikt landgenoot Onana voor het goede doel

'Antipasti' in stadion Inter: Eto'o strikt landgenoot Onana voor het goede doel

18 May - 17:18
8

De deal moet nog officieel gemaakt worden, maar alles wijst erop dat Andre Onana na het aflopen van zijn contract naar Internazionale vertrekt. De doelman uit Kameroen is binnenkort in ieder geval alvast te bewonderen in Milaan.

Maandag wordt in San Siro de Integration Heroes Match gespeeld, waarin een groot aantal internationale (oud-)voetbalsterren aandacht vraagt voor de strijd tegen discriminatie. Initiatiefnemer Samuel Eto'o – oud-speler van Internazionale – heeft onder meer Wesley Sneijder, Patrick Kluivert, Clarence Seedorf, Andrea Pirlo, Paulo Dybala, Francesco Totti, Marco Materazzi én landgenoot Onana gestrikt. Italiaanse media spreken van een 'antipasti' in San Siro.

Dat Onana zijn carrière voorzet bij de Nerazzurri, staat namelijk al wel vast. Al vroeg in het seizoen besloot hij om zijn contract bij Ajax niet te verlengen en de sluitpost werd al in Milaan gespot voor een medische keuring. Mede door keepersproblemen speelde Onana dit seizoen nog tien wedstrijden voor Ajax, maar in de slotfase van het seizoen verdween hij weer naar de achtergrond, officieel vanwege een blessure.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s