Update: 'Van Bommel bereikt akkoord en gaat samenwerken met Overmars'

Update: 'Van Bommel bereikt akkoord en gaat samenwerken met Overmars'

18 mei - 23:38 Laatste update: 18 mei - 23:38
84

Volgens Belgische media wordt Mark van Bommel zo goed als zeker de nieuwe trainer van Royal Antwerp FC. De Nederlander nadert een akkoord met de steenrijke club uit België.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Van Bommel was ook kandidaat bij KRC Genk en Club Brugge. Beide clubs moeten nu verder zoeken, omdat Antwerp op het punt staat de race te winnen. Van Bommel kan in België een contract tekenen voor twee seizoenen. 

Andries Ulderink wordt de assistent-trainer van Van Bommel bij Antwerp. Daar is het laatste woord waarschijnlijk niet over gezegd. Ulderink leverde zijn contract in bij FC Twente, maar vertelde er niet bij dat hij met Antwerp een nieuwe club achter de hand had. "Als het nieuws klopt dat hij daar naar toe gaat, en daar lijkt het sterk op, dan vind ik het zeer teleurstellend en ook onbegrijpelijk hoe dit is gegaan", vertelde technisch directeur Jan Streuer aan TC/Tubantia.

"Nu wisten we van niks en dat werpt dat natuurlijk wel een ander licht op de zaak. Zij hadden natuurlijk gehoopt dat dit nog een tijdje stil was gebleven, maar het is dus uitgelekt." 

Update: Mark van Bommel wordt de nieuwe trainer van Royal Antwerp FC, zo verzekert De Telegraaf. De oud-coach van PSV en VfL Wolfsburg tekent een contract voor twee jaar bij de Belgische club, waar Marc Overmars technisch directeur is. Volgens de ochtendkrant is Van Bommel mondeling akkoord met Antwerp, dat als vierde gaat eindigen in de Jupiler Pro League en daardoor instroomt in de voorrondes van de Conference League.

Andries Ulderink gaat Van Bommel assisteren na zijn geruchtmakende vertrek bij FC Twente. Hoe de technische staf van de oud-international er verder komt uit te zien, is nog niet duidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie