Utrecht-exit in de maak: 'Ik beschouw play-offduels als mijn afscheidstournee'

Utrecht-exit in de maak: 'Ik beschouw play-offduels als mijn afscheidstournee'

19 May - 13:38
13

Joris van Overeem heeft bevestigd dat hij waarschijnlijk aan zijn laatste weken als speler van FC Utrecht bezig is. De middenvelder loopt uit zijn contract en wil graag een nieuwe stap maken.

Technisch directeur Jordy Zuidam vertelde eerder al dat Van Overeem hoopt op een buitenlands avontuur, ondanks dat hij een aanbieding van Utrecht op zak heeft. Voor de camera van RTV Utrecht bevestigt de geboren Amsterdammer dat hij waarschijnlijk weggaat bij Utrecht. "Ik beschouw deze wedstrijden in de play-offs als mijn afscheidstournee, ja. De kans is wel aanwezig dat ik na dit seizoen vertrek."

"Maar ik moet zeggen dat ik me alleen op deze wedstrijd (tegen Vitesse, red.) focus nu", benadrukt Van Overeem. "Dat is geen flauwekul. Ik had het er laatst met Willem (Janssen, red.) over, of je dan toewerkt naar iets, een einde of slot. Maar dat is helemaal niet zo. De kans is echter wel groter dat ik vertrek dan dat ik blijf."

Van Overeem speelt al sinds 2018 voor FC Utrecht, dat hem toen overnam van AZ. De voormalig jeugdinternational wil in de Domstad eerst nog een Europees ticket veroveren voordat hij waarschijnlijk vertrekt. Utrecht speelt donderdagavond zijn eerste play-offduel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s