'Benfica zet belangrijke stappen om Götze over te kunnen nemen van PSV'

'Benfica zet belangrijke stappen om Götze over te kunnen nemen van PSV'

19 mei - 15:52
112

De transfer van Mario Götze naar Benfica komt steeds dichterbij. De Duitse aanvallende middenvelder van PSV zal naar alle waarschijnlijkheid met trainer Roger Schmidt mee gaan naar Portugal.

Volgens de Portugese krant A Bola is Götze op vakantie gegaan met het voorstel van O Glorioso op zak en heeft Benfica 'een aantal belangrijke stappen gezet' om de 29-jarige spelmaker te contracteren. Het is nu aan de Duitser om te bepalen waar zijn toekomst ligt.

Onderhandelen met PSV is namelijk niet nodig voor de Portugese topclub. De afkoopclausule in het contract van Götze zou, zo schrijft A Bola, vier miljoen euro bedragen en dat is een som die Benfica wel af wil tikken. Als Götze akkoord gaat met het contract dat hem is voorgelegd, is de deal rond.

Er worden spoedig ontwikkelingen verwacht en dan wordt duidelijk of Roger Schmidt inderdaad weer de beschikking krijgt over zijn landgenoot. Daarnaast is Benfica ook bezig met Alexander Bah van Slavia Praag. Die transfer zal ook spoedig in een stroomversnelling komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie