Goed nieuws over Van Dijk richting Champions League-finale: 'Hij maakt stappen'

Goed nieuws over Van Dijk richting Champions League-finale: 'Hij maakt stappen'

20-05-2022 13:56
15

Het lijkt erop dat Virgil van Dijk en Mohamed Salah 'gewoon' beschikbaar zijn als de Champions League-finale op het programma staat. De twee Liverpool-sterren vielen geblesseerd uit in gewonnen de FA Cup-finale tegen Chelsea.

Liverpool heeft de League Cup en FA Cup al gewonnen en is nog op jacht naar de landstitel en Champions League-bokaal. Klopp verwacht in de eindstrijd van de laatstgenoemde prijs te kunnen beschikken over Van Dijk en Salah. "Het ziet er allemaal goed uit, de jongens maken stappen", laat de Duitser weten op de persconferentie.

Komend weekend speelt Liverpool bij Wolves zijn laatste Premier League-duel van het seizoen. Klopp durft nog niet te zeggen of hij dan kan beschikken over Van Dijk en Salah, terwijl Fabinho en Joe Gomez ook twijfelgevallen zijn. "Ik heb geen idee wat we komend weekend met ze doen. Het heeft mijn voorkeur dat ze zondag allemaal spelen om ritme op te doen of in ieder geval op de bank zitten, maar ik weet niet of dat mogelijk is."

Liverpool staat momenteel één punt achter op koploper Manchester City. The Reds moeten dus winnen van Wolves en hopen dat City punten laat liggen tegen Aston Villa. Een kleine week na de laatste Premier League-speelronde staat de Champions League-finale op de rol.