'Ik heb via WhatsApp contact gehad met Ten Hag, hopelijk zien we elkaar snel'

'Ik heb via WhatsApp contact gehad met Ten Hag, hopelijk zien we elkaar snel'

20 May - 14:54
42

In de komende dagen gaan Ralf Ragnick en Erik ten Hag met elkaar om de tafel zitten. De interim-manager van Manchester United stelt dat hij via WhatsApp al contact heeft gehad met Ten Hag.

Enkele weken geleden stelde Rangnick dat hij nog geen contact had met Ten Hag. Inmiddels is dat wel het geval, zo vertelt de Duitser op zijn laatste persconferentie. "We hebben contact gehad, via WhatsApp. Hopelijk kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten en spreken. Dat zal uiterlijk komend weekend of op maandagochtend gebeuren."

Rangnick heeft eerder al aangegeven dat United met Ten Hag aan het roer weer terug kan komen aan de top. Dat vertelt hij nu opnieuw. "Als we de juiste spelers met de juiste mentaliteit binnenhalen, ben ik er zeker van dat deze club terug naar de top kan. Misschien gebeurt dat niet na één transferwindow, maar na twee of drie."

Komend weekend staat de laatste Man United-wedstrijd van het seizoen op het programma, op bezoek bij Crystal Palace. Bij winst zijn The Red Devils zeker van deelname aan de Europa League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s