'Groot PSV-nieuws: Sangaré staat nadrukkelijk in de belangstelling van Liverpool'

'Groot PSV-nieuws: Sangaré staat nadrukkelijk in de belangstelling van Liverpool'

20 May - 16:42 Laatste update: 17:03
299

Groot nieuws uit Eindhoven: behalve Leicester City, Aston Villa en Newcastle United heeft ook Liverpool zijn oog laten vallen op Ibrahim Sangaré, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. The Reds hebben de PSV'er nadrukkelijk in het vizier. 

Volgens zowel het ED als VI zaten er de voorbije weken scouts van Liverpool op de tribune voor de Ivoriaan. Van een concreet bod is nog geen sprake, al wordt Sangaré nauwlettend in de gaten gehouden door de Champions League-finalist. De PSV-middenvelder behoort dit seizoen tot de uitblinkers aan Eindhovense zijde, waardoor de kans groot is dat hij komende zomer vertrekt.

Onlangs lekte uit dat Sangaré voor 37,5 miljoen euro mag vertrekken. Die gelimiteerde afkoopsom staat in zijn contract, dat doorloopt tot de zomer van 2025. Het is niet duidelijk of Liverpool bereid is dat bedrag neer te leggen voor de controleur. Leicester en Newcastle zijn naar verluidt het meest concreet, maar ook van die clubs is niet bekend of zij aan de afkoopsom willen voldoen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s