Maduro zit Feyenoord dwars: Rotterdamse beloften nog niet in voetbalpiramide

Maduro zit Feyenoord dwars: Rotterdamse beloften nog niet in voetbalpiramide

21 mei - 17:25
182

De beloften van Feyenoord zullen komend seizoen nog niet toetreden tot de voetbalpiramide. Jong Feyenoord verloor zaterdag van Jong Almere City FC, dat zich daardoor tot algeheel kampioen kroonde en nog wél mag hopen op een plek in de Tweede Divisie.

De Rotterdammers kroonden zich vorige week tot voorjaarskampioen, waardoor de ploeg van coach Sipke Hulshoff slechts drie duels verwijderd was van de voetbalpiramide. Tijdens de eerste horde ging het echter meteen mis. Almere won met 1-0 door een doelpunt van Tijmen Wildeboer. De formatie van trainer Hedwiges Maduro kwam het laatste kwartier met tien man te staan na een rode kaart, maar hield stand.

Voor Almere wacht nu normaal gesproken een tweeluik met Jong FC Volendam, dat momenteel veertiende staat in de Tweede Divisie. De winnaar speelt volgend seizoen in die competitie. Daar had ook Feyenoord dus zijn zinnen op gezet. De club zag een kleine tien jaar geleden geen heil in een beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie, maar inmiddels is die mening bijgesteld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s