Feyenoord en Vitesse hebben contact: We helpen graag waar we kunnen

Feyenoord en Vitesse hebben contact: "We helpen graag waar we kunnen"

22-05-2022 16:03
31

Vitesse-trainer Thomas Letsch durft geen winnaar te voorspellen voor de Conference League-finale tussen Feyenoord en AS Roma. Dit seizoen kwam hij beide ploegen twee keer tegen: Vitesse won twee keer van Feyenoord en werd uit Europa gewipt door Roma.

"AS Roma is een typische Mourinho-ploeg", verklaart Letsch in gesprek met Voetbal International. Vitesse bood de Italianen twee keer goed partij, maar capituleerde in de slotfase van de achtste finale. Letsch weet dat er vanuit Arnhem contact is geweest met Feyenoord. "Tussen de analisten met name. Niet met mij persoonlijk. We helpen graag waar we kunnen."

Wedden

Meer odds

"Ik kruis mijn vingers voor Feyenoord, ik hoop dat Feyenoord wint. Voor Feyenoord en voor het Nederlandse voetbal", vervolgt de Duitse trainer, die zeer lovend is. "Wat de Nederlandse clubs in Europa hebben gedaan dit seizoen is fantastisch, Feyenoord moet dat afmaken. Arne Slot heeft geweldig werk verricht. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat hij exact doet, maar de ontwikkeling die de ploeg heeft doorgemaakt is wonderbaarlijk."

Als Feyenoord het normale niveau haalt, dan heeft het volgens Letsch een goede kans. "Het lijkt in alles een team. Ze hebben veel individuele kwaliteiten, maar kunnen ook als team opereren. Feyenoord kan iedereen verslaan, ik zie Roma licht als favoriet, het is wel een Serie A-ploeg. Maar het kan alle kanten op, eigenlijk is het fifty-fifty."