Zlatan (40) kwam, zag en overwon: Ik draag dit op aan Mino Raiola

Zlatan (40) kwam, zag en overwon: "Ik draag dit op aan Mino Raiola"

22 mei - 22:39
29

Zlatan Ibrahimovic is veertig jaar en werd zondag kampioen van Italië. Of hij na dit seizoen doorgaat is nog de vraag, maar uitgesloten is het zeker niet. 

AC Milan werd zondag voor het eerst in elf jaar kampioen. "Ik kwam hier met een belofte en die ben ik nagekomen. Velen moesten lachen toen ik zei dat we de Scudetto weer zouden winnen, maar we hebben hard gewerkt en het team laten zien wat het betekent om te lijden voor je resultaten", zegt Zlatan tegen Sky Italia.

Zlatan draagt de titel op aan Mino Raiola, de onlangs overleden zaakwaarnemer die hem altijd begeleid heeft. "Ik draag dit op aan Mino, hij was een van degenen die me bij Milan wilden hebben en vertelde me dat ik de enige was die Milan kon redden. Deze is voor hem."

Of Zlatan na dit seizoen doorgaat is nu nog de vraag. "Als ik me goed voel, dan kijk ik wat de situatie is. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik het verschil kan maken als ik op het veld sta. Ik zie geen andere Ibra daarbuiten. Ik zal de komende dagen een beslissing nemen. Ik heb het de laatste tijd erg zwaar gehad, zowel fysiek, maar ook vanwege andere persoonlijke zaken Ik heb er alles aan gedaan om Milan te helpen deze prijs te winnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie