Slot heeft uitstekend Feyenoord-nieuws: 'Aannemelijk dat Bijlow speelt'

Slot heeft uitstekend Feyenoord-nieuws: 'Aannemelijk dat Bijlow speelt'

24 May - 19:04 Laatste update: 19:31
106

De kans is groot dat Justin Bijlow woensdag onder de lat staat bij Feyenoord in de Conference League-finale tegen AS Roma. Als de 24-jarige doelman de laatste training goed doorstaat, dan heeft hij een basisplaats, geeft trainer Arne Slot toe.

"Met Bijlow gaat het erg goed. Hij heeft ruim een week met de groep getraind, dat gaat uitstekend. Het is bijzonder en ook wel heel knap van onze staf dat we na 55 wedstrijden alle spelers beschikbaar hebben voor deze finale, mocht er niets meer gebeuren. Mocht Justin fit blijven, dan is het wel aannemelijk dat hij speelt", zo vertelt Slot op de persconferentie in Tirana.

Slot erkent dat het een flinke opsteker is voor Feyenoord. Vervanger Ofir Marciano maakte niet altijd een zekere indruk onder de Rotterdamse lat. "Het is heel prettig dat je Bijlow erbij hebt, maar Ofir heeft het de afgelopen wedstrijden ook goed ingevuld", benadrukt de coach. "Ik wil niet op de stoel van de bondscoach gaan zitten, maar hij is misschien wel de eerste doelman van Oranje. Dus het is heel prettig dat hij erbij is."

Bijlow kwam op 10 maart voor het laatst in actie in het Conference League-duel met Partizan Belgrado. Hij liep in die wedstrijd een voetblessure op, maar zijn herstel verloopt voorspoediger dan aanvankelijk gedacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s