'Prioriteit van Arsenal ligt bij een spits: Gakpo nog in de wachtkamer'

'Prioriteit van Arsenal ligt bij een spits: Gakpo nog in de wachtkamer'

24-05-2022 23:40
24

Voor Arsenal is het halen van een nieuwe spits prioriteit tijdens de zomerse transferperiode, meldt The Athletic. Ook Cody Gakpo is nog in beeld bij The Gunners, maar PSV lijkt voorlopig nog geen bod te ontvangen.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium bekijkt Arsenal de mogelijkheden om een vleugelaanvaller aan te trekken, met Gakpo als één van de opties die op tafel ligt. Voordat de Londenaren zich op die positie versterken, zal er echter eerst een andere buitenspeler moeten vertrekken. Nicolas Pépé komt daarvoor in aanmerking. Tot die tijd zullen Gakpo en PSV vermoedelijk geduld moeten hebben.

The Athletic benadrukt dat Arsenal de pijlen in eerste instantie richt op een nieuwe spits. Gabriel Jesus is de topkandidaat en technisch directeur Edu is optimistisch over de gesprekken met de Braziliaan, die bij een goed bod kan vertrekken bij Manchester City. Verschillende namen prijken op het schaduwlijstje, waaronder Alexander Isak en AS Roma-spits Tammy Abraham.

Arsenal sluit ondertussen ook versterkingen op andere posities niet uit. Zo is Youri Tielemans eveneens in beeld. De Belg ligt nog maar één jaar vast bij Leicester City, waar hij vermoedelijk voor een kleine dertig miljoen euro kan vertrekken. De eerste gesprekken vonden inmiddels plaats.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie