Kraay hoort Ziyech-geluiden uit 'beperkte kring': 'Ik heb slecht nieuws'

Kraay hoort Ziyech-geluiden uit 'beperkte kring': 'Ik heb slecht nieuws'

25 May - 15:30
60

Hakim Ziyech gaat het voorbeeld van Noussair Mazraoui niét volgen, stelt Hans Kraay jr. bij ESPN. Hij weigert uit te komen voor Marokko zolang Vahid Halilhodzic er bondscoach is.

Halilhodzic maakte deze week duidelijk dat de deur voor Ziyech weer openstaat. "Dat is voor Marokkaanse voetballiefhebbers goed nieuws, maar ik heb slecht nieuws", aldus Kraay. "Ik weet toevallig dat Ziyech in beperkte kring heeft gezegd: ik speel nooit meer voor deze bondscoach."

"Met mij moet je niet klootviolen", duikt Kraay in het hoofd van de Chelsea-aanvaller. "Hij (Halilhodzic, red.) denkt dat ik Mazraoui ga volgen, maar ik volg niet. Hij kan hoog vliegen, laag vliegen, op mijn stoep staan, bij mij op zolder slapen of in de kelder... ik speel niet voor deze bondscoach."

Kraay voegt eraan toe dat Ziyech wel bereid is terug te keren als Marokkaans international zodra Halilhodzic weg is. Dat lijkt echter niet te gaan gebeuren. Marokko speelt de komende weken drie wedstrijden tegen achtereenvolgens de Verenigde Staten (2 juni), Zuid-Afrika (9 juni) en Liberia (13 juni).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s