Slot: Dat is ook een kwaliteit van Roma en van ploegen van Mourinho

Slot: "Dat is ook een kwaliteit van Roma en van ploegen van Mourinho"

25 mei - 23:50
74

De pijn is voelbaar bij de spelers van Feyenoord en ook bij hoofdtrainer Arne Slot. Hij baalt als een stekker na de verloren finale tegen AS Roma.

Hij moest toezien hoe het slimmere Roma Feyenoord wist te verslaan. "Teleurgesteld? Ik zal niet de enige zijn. Dit is een enorme teleurstelling", zegt Slot bij Veronica. "Als je ziet hoe we gesteund werden, had je die mensen graag een prijs willen geven. Ik vind dat ze er alles aan gedaan hebben. Het heeft ons dit seizoen niet altijd niet tegen gezeten, vandaag lukte het ons niet."

Volgens Slot hadden zijn spelers geen last van spanning. "Dat vond ik wel meevallen. We begonnen goed en namen het initiatief. We zaten in de openingsfase beter in de wedstrijd dan Roma, maar zij maakten uit de enige kans een goal. Dat is ook een kwaliteit van Roma en van ploegen van Mourinho. Dan loop je achter de feiten aan."

Helemaal kansloos was Feyenoord niet, zegt Slot. "In de tweede helft hebben we een paar hele goede momenten gehad, dan is het prima geweest. We hebben er alles aan geprobeerd te doen, maar het was niet voldoende."

Na afloop klaagde Slot wat bij de arbitrage. "Ik vroeg me af hoe ze bij die vijf minuten kwamen. Als je 1-0 achter staat is dat uiteraard te weinig", grapt hij. Dan serieus: "Ik vroeg of ze me een plezier wilde doen om de wedstrijd terug te krijgen. Er is heel lang niet gevoetbald. Er waren veel VAR-momenten en wissels waar je een halve minuut voor bijtrekt, die duurden nu iets langer. Je had nog wat tijdrekken van de keeper. Ik had gehoopt op wat extra tijd, maar daar gaat het nu veel te lang over.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie