Karsdorp: 'Eén van mijn slechtste wedstrijden: interesseert me he-le-maal niks'

Karsdorp: 'Eén van mijn slechtste wedstrijden: interesseert me he-le-maal niks'

26 mei - 00:17 Laatste update: 01:06
51

Rick Karsdorp heeft een merkwaardige week afgesloten met Europees zilverwaar: de rechtsback van AS Roma won ten koste van jeugdliefde Feyenoord de Conference League. Een geslaagde wedstrijd was het volgens de drievoudig Oranje-international echter niet.

'De enige blije Nederlander' verscheen na de huldiging voor de camera van ESPN. "Het was de eerste keer dat ik tegen mijn oude ploeg speelde, heel raar. Ik kreeg kramp na zestig minuten, heel vreemd. Op een gegeven moment had ik last van mijn lies, ik denk dat ik te lang met kramp doorliep, in mijn kuiten: hele rare week, ik denk dat het één van mijn slechtste wedstrijden was. Maar ja, het interesseert me he-le-maal niks."

Dat Karsdorp zijn oude club tegen zou komen, werd vooraf al vaak aangehaald. "Het is vreemd, vooraf. Je krijgt berichten van vrienden, van familie, het is heel vreemd. Maar tijdens de wedstrijd denk je daar niet echt aan, uiteindelijk win je met 1-0 en neem je die cup mee naar Roma. Ik las alles al in de media: Roma gaat 1-0 scoren en alles dichtgooien. Uiteindelijk hebben we dat ook gedaan. Feyenoord heel goed, moet ik zeggen. Maar uiteindelijk hebben wij gewonnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie