Ik weet dat Erik ten Hag er naar uitkijkt en dat doe ik ook zeker

"Ik weet dat Erik ten Hag er naar uitkijkt en dat doe ik ook zeker"

26 May - 18:00
22

Steve McClaren kijkt bijzonder uit naar de samenwerking met Erik ten Hag, die hij bij FC Twente al meemaakte als assistent. Bij Manchester United zijn de rollen omgedraaid.

"De afgelopen zeven dagen zijn de aandacht voor details naar voren gekomen, hij wil alles goed doen", zegt McClaren tegen Sky Sports. "Een dag nadat hij kampioen werd met Ajax is hij meteen doorgegaan met Manchester United, een beetje zoals Sir Alex Ferguson deed. We willen Erik gewoon steunen en hem succesvol maken. Als hij dat is, dan is het team dat ook. Erik speelde zijn laatste wedstrijd bij Ajax af, kwam naar Londen waar ik hem en Mitchell van der Gaag en John Murtough (directeur United, red.) ontmoette en samen hebben we vijf of zes dagen met de pers doorgebracht. Dus de afgelopen week hebben we gewerkt."

McClaren was onder Ferguson al eens assistent en keert dus terug op Old Trafford. "Het is niet alleen spannend om terug te gaan naar Manchester United, het is ook spannend om weer met Erik samen te werken. En met Mitchell, een zeer, zeer goede coach. Het is een nieuw begin. Ik weet dat Erik er naar uitkijkt en dat doe ik ook zeker. Het was geweldig om de afgelopen zeven dagen bij te praten en weer een band op te bouwen. Hopelijk kunnen we een geweldig team opbouwen, zowel op als buiten het veld." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s